Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vår övertygelse är att en fungerande assistans bygger lika delar på att kund och assistent ska trivas hos oss. Utan bra assistenter som trivs på sitt arbete finns ingen bra assistans. Därför tar vi vårt uppdrag som arbetsgivare på största allvar. Vi månar om att våra anställda ska vara trygga i sin yrkesroll och erbjuder olika typer av stöd och utbildning efter de behov som finns på varje arbetsplats. Som anställd har du en huvudsaklig kontaktperson så att ärenden inte behöver bollas runt bland onödiga kontakter som inte är insatta i just din arbetssituation.

Via Fremia/Kommunal har vi kollektivavtal som reglerar lön och andra ersättningar så att alla ska ha schyssta anställningsvillkor och vi har ett gott samarbete med Kommunal i fackliga frågor.

Alla som har rätt inställning till arbetet är välkomna att söka arbete hos oss. Just din insats är en viktig pusselbit för att någon annan ska kunna leva det liv den vill. Du som arbetat som personlig assistent tidigare och trivs i den yrkesrollen är välkommen till oss. Även du som aldrig arbetat som personlig assistent men är nyfiken och vill lära dig mer.

Hör av dig så berättat vi mer!

Rätt lön

Vi tillämpar individuell lönesättning och övriga ersättningar regleras i kollektivavtal. Lönen är tydligt kommunicerad och överenskommen vid anställning och därefter har du rätt till lönesamtal årligen.

Tillgänglig arbetsgivare

Att arbeta som personlig assistent är i stor utsträckning ett ensamarbete. Det ställer krav på oss som arbetsgivare att finnas tillhands när det händer något, när man blir osäker på hur man ska hantera olika situationer eller bara behöver prata av sig. Du ska alltid känna att du kan höra av dig till oss. Ingen fråga är för liten.

God arbetsmiljö

Din arbetsmiljö är vårt ansvar. Vi är måna om att alla anställda ska kunna arbeta utan fysiska eller psykosociala hinder. Vi förväntas oss att våra anställda deltar aktivt i arbetsmiljöfrågor och vill ligga i framkant när det gäller främjandet att arbetshälsa och långsiktigt fungerande arbetsplatser.

Ta gärna kontakt

Kontakta oss