Om oss

Om oss

Fri Assistans är ett företag som bedriver personlig assistans enligt LSS. Vi är verksamma inom Stockholms län sedan 2016. Alla våra kunder har omfattande funktionsvariationer och behov av stöd och service i vardagen. Utöver det är ingen arbetsplats den andra lik. Vi tar emot uppdrag från dig som har en medfödd funktionsvariation och från dig som har blivit skadad eller sjuk senare i livet, också från dig som precis blivit beviljad personlig assistans och inte vet var du ska börja. Vi tar vårt uppdrag på allvar och tecknar inte avtal med någon om vi inte är övertygade om att vi kan göra ett riktigt bra jobb med just din assistans.

Vi erbjuder full service med alla delar av assistansen för den som önskar det. Full service innebär att vi hjälper dig med rekrytering, anställningar, uppsägningar, arbetsmiljöfrågor, medarbetarsamtal, lönesamtal, utbildningar, personalmöten, stöd i kontakt med myndigheter, stöd i rollen som arbetsledare och mycket mer om du så önskar. Vi kommer att göra upp vem som ska ansvara för vad innan uppdraget påbörjas och du kan självklart också ändra dig längs vägen.

Vårat kontor ligger centralt på Södermalm i Stockholm. Du kommer lätt fram till dörren med bil eller Färdtjänst. Smidiga kommunikationer finns också med tunnelbana (gröna linjen Medborgarplatsen, röda linjen Mariatorget) samt pendeltåg (Stockholm Södra).